ΓλυκοπλαστεΙο

 

 Όλα στην αρχή ήταν μια ωραία ιδέα που τριγυρνούσε σαν ένα άπιαστο όνειρο μέσα στο μυαλό μας. Κοντά στο 2008 το όνειρο άρχισε να επηρεάζει τις αποφάσεις μας. Τότε ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με πολλές δυσκολίες αγωνίες φόβους αλλά και πολύ πίστη και δύναμη.


Οι προσπάθειες αυτές μας οδήγησαν το 2010 στο Γλυκοπλαστείο ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα γεμάτη νέες ιδέες αλλά και παλιές αγαπημένες συνήθειες. Πολλές νέες γεύσεις αλλά και πολλές παλιές αγαπημένες. Ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων αλλά και για αυτούς που αναζητούν την απόλαυση σε μια απλή συνταγή. Στέκι για τους ντόπιους στάση για τους περαστικούς και αγαπημένη συνήθεια για όσους τους αρέσει να τους κακομαθαίνουν. Αυτό είναι το Γλυκοπλαστείο.

Το δεύτερο δικό μας σπίτι.

Εδώ εμείς πρώτα από όλους περνάμε ωραία τις μέρες μας κάνοντας πράγματα που μας αρέσουν που μας γεμίζουν και ταυτόχρονα προσφέρουν σε σας στιγμές απόλαυσης. Εδώ ψάχνουμε για σας τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουμε τις αγαπημένες σας γεύσεις. Πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο σοκολάτα, κρέμα γάλακτος, βούτυρο, φυσική βανίλια, φρέσκα φρούτα συνθέτουν ένα γευστικό καμβά μοναδικό όσο οι απαιτήσεις σας.

Ελάτε σε μας για  μια μικρή τόνωση το πρωί ,για το απογευματινό γλυκό σας για να γλυκάνουμε τους καλεσμένους σας για το γάμο σας τη βάπτισης σας καθώς και για κάθε άλλη κοινωνική σας εκδήλωση. Οι γνώσεις μας και η διαρκής αναζήτηση για το καλύτερο εγγυώνται την επιτυχία της επιλογής σας.
 

Glikoplastio portreta  Glikoplastio portreta  Glikoplastio portreta  Glikoplastio portreta  Glikoplastio portreta